de Marcel Buciuman in Diverse
Apetisantele specialitati ale acestui paradis culinar, pregatite de bucatarul sef Ren� Redzepi, precum ouale de prepelita marinate si afumate sau traditionalele clatite daneze sferice ce inglobeaza mici pestisori afumati, aveau nevoie de o atmosfera pe masura.
Potrivit Business Insider, dificila si totodata onoranta sarcina de a redecora localul, creandu-i un nou brand vizual, a revenit firmei de arhitectuta si design interior Space, care a avut la dispozitie 3 saptamani pentru a finaliza lucrarile.
Desi au pornit de la ideea de a crea un decor cu totul nou si spectaculos, designerii au realizat insa ca nu este nevoie de asa ceva, ca spatiul nu trebuie nicidecum sa devina fortat pretentios si sa se interpuna intre clienti si experienta culinara oferita de preparatele localului.
Astfel, s-a decis pastrarea elementelor constructive fundamentale ale cladirii si s-a lucrat in special asupra schemei de culori si a mobilierului. Au fost totusi si unele interventii mai radicale, precum construirea unui zid de caramida in zona holului sau inlocuirea pardoselei cu panouri de stejar de dimensiuni mai mari.
Rezultatul, pe care-l puteti vedea in imaginile de mai jos, este un interior simplu si elegant, ce ofera un fundal perfect pentru rafinatele meniuri de la Noma.
Sursa: CaseSiGradini.ro