Top 4 case in copac care iti taie rasuflarea

in Diverse

Casele din copac erau, pe vremuri, o joaca de copii. Ei bine, in ziua de azi, companii serioase si arhitecti indrazneti transforma casele in copac in adevarate opere de arta. Iata 4 case in copac care iti taie rasuflarea.
 

 

 

Sferele Spiritului Liber

 

Case in copaci
Foto: freespiritspheres.com

 

Case in copaci

 

Aceste case in copac au fost creeate sub conceptul unicitatii si al integrarii totale in padurea inconjuratoare, cu un design special conceput pentru a nu distruge aspectul natural.

 

Casele sunt niste sfere gigant, cat o camera mai mica, din lemn, care stau suspendate la inaltimi mari in mijlocul padurii.

 

Faptul ca sunt suspendate reduce impactul omului asupra padurii, iar copacii de care sunt suspendate se pot legana in voie, in timp ce chiriasii sferei se odihnesc in comuniune cu natura.

 

Casa din copac a preotului

 

Case in copaci
Foto: knoxnews.com

 

Cea mai mare casa din copac din lume se afla in statul american Tennessee, iar constructia ei a durat nu mai putin de 14 ani de zile. Casa are 10 etaje si este construita numai din materiale salvate de la alte constructii, astfel ca impactul asupra mediului a fost redus.

 

Preotul Horace Burgess, care a construit imensa casa din copac, spune ca s-a apucat de constructia ei in urma unei viziuni. Casa are peste 1.000 mp si se ridica la 30 de metri de sol.

 

Restaurantul din padurea Redwood

 

Case in copaci
Foto: http://gearpatrol.com

 

Case in copaci
Restaurantul a fost construit ca o provocare pentru oamenii de afaceri din Noua Zeelanda. Acestia au participat la un concurs in urma caruia au ridicat acest restaurant in varful unui copac ocrotit din specia celebra Redwood.

 

Peste doua mii de oameni au luat cina in fastuosul restaurant suspendat in copac.

Citeste articolul integral

Autor: Diana Zagrean

Sursa: Unica

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!