EXPO CASA, CONMOB, FLOREX, ECO LIFE-ECO TECH 2012

in Targuri si expozitii

EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj va invita la cele mai importante evenimente expozitionale din Transilvania specializate in decoratiuni interioare, dotari si mobila, produse si servicii pentru casa, flori si plante ornamentale, ecologie si protectia mediului, la Centrul expozitional EXPO Transilvania din Cluj-Napoca, in perioada 18 - 21 octombrie 2012:
 

 

CONMOB - editia XXIII

 

Cel mai mare Targ National de Mobila din Transilvania

 

Targ National, cu o editie de primavara si una de toamna, CONMOB este cel mai mare Targ specializat de Mobila din Transilvania. Este organizat de EXPO Transilvania impreuna cu partenerii sai: Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie Cluj.

 

Tematica editiei toamna 2012 cuprinde urmatoarele grupe de produse:
- MOBILIER PENTRU INTERIOARE: dormitoare, camere de zi, sufragerii, camere pentru copii si tineret, bucatarii, biblioteci, mobilier pentru saloane si holuri, garderobe, mese, scaune;
- MOBILIER PENTRU BIROURI;
- MOBILIER PENTRU SPATII COMERCIALE.

 

EXPO CASA - editia XIII

 

Cea mai importanta expozitie din zona central - nord-vestica a tarii, specializata in design interior, amenajare si dotare case - EXPO CASA, este organizata de EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj. Aflat la cea de a XIII-a editie, evenimentul va reuni in acest an firme din urmatoarele grupe:
- DECORATIUNI INTERIOARE (Covoare, mochete, carpete, perdele)
- USI, FERESTE SI FATADE
- INSTALATII DE INCALZIRE SI CLIMATIZARE

 

FLOREX - CASA GARDEN - editia a XII-a

 

Expozitia de flori si plante de sezon FLOREX, este un eveniment de traditie mult asteptat de publicul clujean. In acest an se desfasoara cea de a XII-a editie si reuneste producatori si comercianti de flori si plante ornamentale.

 

ECO LIFE - ECOTECH - editia a XIV-a

 

ECO LIFE - ECOTEC se afla la cea de a XIV-a editie si este Expozitia de tehnologii, echipamente si servicii pentru protectia Mediului. Anul acesta ceti gasi la targ sisteme de incalzire ecologice.

 

Partenerii media de specialitate 2012: MOBILA - Revista specialistilor din industria mobilei, Revista CASA CONSTRUCT, Revista EDIL, OferteCluj, Revista RWIM, KroneMag, Catalogul FIRMELOR de CONSTRUCTII - Exprims, Revista AGENDA CONSTRUCTIILOR, Catalogul INFO CONSTRUCT

 

Parteneri online: afacerilemn.ro, agendaconstructiilor.ro, agentialemnului.ro, buildpress.ro, buletindecarei.ro, casa-construct.ro, casasibiroul.ro, www.CaseSiGradini.ro, cataloage.ro, cazari.proprietaticluj.ro, ecomagazin.ro, edil.ro, fereastra.ro, floristsonly.ro, ibcfocus.ro, infoconstruct.ro, KroneMag.com, MediaConstruct.ro, www.mobilasidecoratiuni.ro, OferteCluj.ro, paginideconstructii.ro, proprietaticluj.ro, revistamobila.ro, rwim.ro, topul.ro, welcome2cluj.ro

 

Expozantii va asteapta cu mobilier modern, decoratiuni, dotari pentru casa, flori, sisteme de incalzire ecologice si altele.

 

Locatie:

 

Centrul expozitional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca; (cartier Marasti, linii de transport in comun: troleibuz 4, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B)

 

Program de vizitare:

 

18 - 20 octombrie, orele 10 - 18
21 octombrie, orele 10 - 16

Sursa: Expo Transilvania

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!