COLTAR FIX RIANA

6045 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR FIX RIANA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest model de coltar fix Riana de culoare albastru deschis este conceput dupa ideile unor designeri de top, la joasa inaltime. Dar si fara posibilitatea de extindere a suprafetei de odihna.
Coltarul este realizat pe baza unui cadru din lamn masiv de esenta tare, bine imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati. Iar la exterior, acesta este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens.
Acesta din urma poate fi comandat in functie de preferinte in diferite nuante si culori.
Si pentru ca produsul respectiv are un design personalizat, acesta poate mobila cu succes atat un living, o sufragerie sau oricare alt spatiu cu public numeros. Sau alte spatii de tip office.
Acest model de coltar fix Riana este bine distantat de la nivelul parchetului si poate fi comandat atat pentru partea stanga a camerei, cat si pentru partea dreapta. In diferite nuanta sau texturi in functie de preferinte. Dar si, in functie de disponibilitatile de la producator.
Asa se face ca acest corp de mobilier se poate incadra perfect in diferite locatii, acolo unde sa se sincronizeze perfect cu celelalte corpuri de mobilier din apropiere.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate