COLTAR LIVING KOLORADO 2 HOUSE

1340 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR LIVING KOLORADO 2 HOUSE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest model de coltar living Kolorado 2 pentru casa, reprezinta o alta varianta de mobilare a locuintei cu un corp de mobilier perfect pentru orice model de casa, indiferent de spatiul sau dimensiunile de care aceasta dispune.
Acest model de coltar living Kolorado 2 are dimensiunile standard necesare pentru realizarea unui astfel de corp de mobilier.
Asa ca poate mobila la fel de bine orice tip de incapere, datorita dimensiunilor standard dupa care coltarul a fost confectionat.
Acesta poate fi achizitionat de la WizMag la un pret fara concurenta, separat sau in combinatie cu oricare din celelalte categorii de corpuri de mobilier cu care sa poata intra in stransa legatura pentru mobilarea sufrageriei sau a livingului.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate