MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING VIENA

985 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING VIENA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Robust si cu forme bine definite acest model de biblioteca Viena, de dimensiuni medii poate fi alegerea corecta pentru mobilarea oricarei case in care spatiile interioare nu sunt atat de generoase.
Acest corp de mobilier are o suprafata suficient de mare, necesara pentru TV, un raft pentru carti, o vitrina cu caturi, dar si multa alte sertare si nise.
Biblioteca este realizata din pal melaminat de calitate combinat in doua nuante odihnitoare prin care s-a evitat contrastul, acestea fiind in stransa legatura una cu cealalta, ceea ce face ca acest model de biblioteca sa poata surprinde in mod placut ori de cate ori este nevoie.
Bibliotaca poate fi comandata in forma standard prezentata in imagine, de la WizMag, unicul distribuitor pe piata de mobilier din Romania al acestor produse de mobilier, de mare efect pentru orica casa.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate