SET CANAPELE MARA 3EXT11

4563 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SET CANAPELE MARA 3EXT11
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set canapele MARA 3ext11Dimensiuni de gabarit:Canapea extensibila 3 locuri: L 215 x A 95/230 x H 96 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 185 x A 135 cm.Fotoliu: L 105 x A 95 x H 96 cm/bucata.Set canapele compus din canapea 3 locuri extensibila si 2 fotolii fixe. Cele trei piese componente ale holului sunt realizate in constructie nedemontabila din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, panza colorata,fibra siliconizata, fulgi de poliuretan. Canapeaua de 3 locuri extensibila este prevazuta cu extensie pliabila cu lamele elastice montate pe rama metalica si saltea din poliuretan cu grosimea de 6 cm in husa realizata din material textil. Extinderea canapelei pentru dormit se face astfel: se indeparteaza pernele de sezut, se apuca manerul metalic al ramei extensiei, se ridica extensia pe panoul canapelei, apoi se depliaza inspre fata. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz ocazional.Observatie:* Materialul de acoperire al produsului din imagine nu mai este disponibil in colectia ELVILA.Tip material tapiterie:Piele ecologica grupa 3.Culoare tapiterie: orange.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate