FOTOLIU CU MASAJ MAS 042

930,58 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

FOTOLIU CU MASAJ MAS 042
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Scaunul MAS 042 este dotat cu functia de recliner, functie cel ajuta sa se transforme cu rapiditate intr-un pat putin inclinat, tocmai bun pentru relaxat sau dormit cateva minute, baza din metal cromat si este tapitat cu piele de tip ecologic in culoarea neagra. Este un scaun ce ne permite efectuarea rotatiei in jurul axului central, rotatie de 360 grade, acest produs este confectionat din materiale cu o buna rezistenta, scaunul a fost conceput pe un cadru din metal vopsit in culoarea neagra. Pe langa functia de recliner scaunul MAS 042 mai dispune si de functii de masaj cu ajutorul vibratiilor in 4 puncte, avand 2 dintre ele pozitionate in zona lombara, iar alte 2 in zona dorsala. Produsul are 3 nivele prestabillite de intensitate, un timer cu posibilitatea de efectuare masaj de 15 / 30 min. si noua programe toate predefinite din fabrica. Scaunele MAS042 dispun in mod automat si de functie de recliner, functie ce ajuta ca spatarul si suportul pentru sustinerea picioarelor sa se ridice sau sa se coboare simultan in sase pozitii diferite, pozitia cea mai inclinata fiind la aproape 160 grade, pozitie ce poate sa le transforme intr-un loc de dormit. De mentionat este faptul ca acest scaun nu este prevazut cu roti pentru mobilitate, si nu este reglabil pe inaltime. Scaunul a fost supus incercarilor si poate sustine greutati de maxim 100 kg. Din masuratori au reesit urmatoarele dimensiuni : inaltime totala 108 cm, inaltime pana la nivelul sezutului 46 cm, iar sezutul are 55 cm adancime si 50 cm latimea utilizabila.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate