FOTOLIU CU MASAJ MAS 038

855,61 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

FOTOLIU CU MASAJ MAS 038
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliu cu masaj MAS 038 se un model cu adevarat deosebit, datorita functiei de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat. Modelul MAS 038 este un produs elegant, eleganta ce ne este data de utilizarea lemnului atat la nivelul manerelor cat si la nivelul bazei, in combinatie cu pielea ecologica mata de culoare neagra. Aceste model se incadreaza in categoria de scaune rotative, rezistente, rezistenta sporita data in principal de cadrul din otel vopsit pe care este creat. Cadrul metalic este mascat cu ajutorul insertiilor de lemn atat la nivelul bazei, cat si al bratelor, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica neagra rezistenta la uzura. Dispune de functie de masaj prin vibratii in patru puncte (doua la nivel lombar si doua la nivel dorsal), cu trei nivele de intensitate prestabilite, timer de 30 minute si 9 programe predefinite. Functia de recliner de care dispune scaunul MAS 038 permite spatarului si suportului pentru picioare sa culiseze in 6 pozitii distincte, in functie de dorinta utilizatorului, pana aproape se transforma in pat, permitand o inclinare de aproximativ 160 grade, intre sezut si spatar/suport de picioare. Fotoliu cu masaj MAS 038 are o inaltime de 115 cm pana la cel mai inalt punct al sau, si de 50 cm pana la sezut, iar sezutul are latime de 55 cm si adancime de 54 cm.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate