SCAUN TAPITAT ELLA 11914

275 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TREND FURNITURE SRL - Gilau, Cluj Napoca

SCAUN TAPITAT ELLA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Materiale tapiterie: piele, imitatie, stofa raina;

Culori lemn: wenge, nature, cires, nuc;

Dimensiuni: 47.5 x 56 x 108 x 49

Comanda minima: 100 bucati.

Scaunul tapitat Ella imbina design-ul modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezate in cafeneaua sau restaurantul dvs., scaunele tapitate Ella va vor ajuta la crearea unei ambiante placute, dand un plus de stil amenajarii dvs. Scheletul din lemn de fag poate fi acoperit intr-o gama variata de culori atat pe piele cat si pe imitatie sau stofe. Avem o gama foarte bogata de materiale si culori de tapiterie. Pentru a vedea variantele disponibile va invitam sa acesati sectiunea materiale si culori din site-ul nostru.
Pentru ca unul din atuurile noastre este personalizarea scaunelor noastre, putem realiza scaunul tapitat Ella si cu materialul pus la dispozitie de dvs. Astfel Designul moderm al scaunului tapitat Ella se va combina cu designul stofei sau pielii alese de dvs. rezultatul fiind un produs perfect armonizat cu locatia sau locuinta dvs.

Picioarele scaunelor tapitate Ella pot fi lacuite in culorile Wenge, Nuc, Cires, Mahon si Natur ca si culori standard, dar pentru comenzi speciale mai mari putem realiza orice culoare dupa mostra clientului. Tot odata, in cazul in care veti achizitiona de la Trend Furniture scaunele tapitate Ella in set cu mesele de restaurant sau cu mesele extensibile de dining vom putea finisa mese in aceeasi culoare ca si picioarele scaunelor.

Scaunul tapitat Ella face parte din colectia de mobilier de living a firme Trend Furniture, fiind unul cele mai solicitate si vandute scaune. Combinat cu Mesele extensibile Modus creeaza un set de mobilier pe care il veti aprecia cu siguranta atat ca design cat si ca functionalitate.

Garantie - 1 an

Contacte - SC TREND FURNITURE SRL:

Telefon fix: 0264371540

Telefon mobil: 0752190885

Web: www.trendfurniture.ro/

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate