CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI VIENNA LUX RONDA STOFA

3247 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI VIENNA LUX RONDA STOFA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


*
Pentru disponibilitatea in stoc a produsului comandat si pentru
culoarea materialului de acoperire va rugam sa contactati magazinul
Elvila cel mai apropiat de locatia dumneavoastra.
Canapea extensibila 3 locuri VIENNA LUX RONDA stofaDetalii ale produsului din imagine: canapea extensibila 3 locuri VIENNA LUX RONDADimensiuni gabarit: L 242 x A 95/145 x H 77/94 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 195 x A 145 cm.Canapeaua este extensibila, prevazuta cu lada pentru depozitare si are in componenta doua perne decorative. Produsul este realizat cu structura de cherestea de fag cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga textila, miez elastic din arcuri bitronconice, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, fulgi de poliuretan. Extinderea canapelei se face astfel: Se apuca din mijlocul panoului frontal al sezutului, se ridica la un unghi de aprox 45 grade, se trage inspre fata pana la terminarea caii de rulare, se readuce in pozitie orizontala apoi se rabateaza spatarul inspre sezut. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz frecvent.Atentie:* Cele 2 pernute decorative sunt incluse in pret.Tip material tapiterie: Stofa.Culoare tapiterie: Gri cu bej.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 45 de zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate