CANAPEA CLICK CLACK MANDALA BLUE

1150 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

CANAPEA CLICK CLACK MANDALA BLUE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

* Produsul este disponibil in stocul fabricii si se aduce in 30 zile la magazinul Elvila.Canapea Click Clack Mandala BlueDimensiuni de gabarit: L 190 x A 130/100 x H 43/100 cm. Suprafata de dormit: 190 x 130 cm.Structura de baza a canapelei este realizata din teava rectangulara rezistenta, vopsita in camp electrostatic, partiile componente de baza fiind asamblate cu suruburi, fiind o structura modulara, foarte usor de asamblat.Somiera este compusa din doua piese, fiecare din cele doua piese ale somierei dispune de cate 10 lamele elastice din lemn de fag, fixate la capete cu elemente din plastic.Mecanismul Click-Clack este unul robust care permite o intrebuintare pe termen lung a produsului, fiind fixat de cadrul canapelei si pe cele doua somiere cu suruburi.Lada de depozitare este din pal si este tapitata cu material 100% PES.Canapeaua dispune de doua saltele interconectate intre ele care ofera un nivel crescut de confort si rezistenta.Saltelele sunt realizate din spuma poliuretanica flexibila.Miezul din spuma poliuretanica este acoperit cu o husa fixa din textile netesut poliester , inchisa perimetral cu banda de margine.Canapeaua este prevăzută cu 2 perne de dimensiune 30×50 cm.Tip material tapiterie: Stofa Mandala blue.Culoare tapiterie: Albastru.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate