CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI BELLE STOFA 3

1533 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI BELLE STOFA 3
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea estensibila 3 locuri BELLECanapeau BELLE face parte din categoria canapelelor claisce , cu un aer relaxant ce se adapteaza oricarui tip de interior, indiferent de mobilierul si stilul preferat.Produsul se adapteaza nevoilor tale de odihna si relaxare, fara a face rabat la design si rezistenta.Dimensiuni de gabarit: L 190 x A 92/220 x H 90 cm. Suprafata utila de dormit: L 185 x A 135 cm.Produsul prezinta huse integral detasabile ce se pot spala. Produsul este executat cu structura din cherestea de fag, pal, placaj. Pernele de sezut si spatar sunt umplute cu fibra siliconizata pentru un confort deosebit. Canapeaua are extensie cu lamele elastice din stratificat, montate in rama metalica pliabila, prevazuta cu saltea din poliuretan cu grosimea de 6 cm, in husa din material textil. Acest tip de extensie este pentru uz ocazional. Extinderea canapelei se face astfel: se indeparteaza pernele de sezut, se ridica extensia din interiorul canapelei, se apuca din zona de mijloc a ramei metalice si se depliaza inspre fata.Tapiteria uni si bordura contrastanta aduc eleganta, rafinament si caldura caminului tau.Atentie!* Nu se vor folosi bratele produsului pentru sedere sau pentru deplasarea produsului prin tragere sau impingere, aceste actiuni vor duce la deteriorarea structurii interioare a acestora.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 1533 lei/buc exclusiv in magazinele Elvila din Ploiesti si Iasi.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (savoy).Culoare tapiterie: gri + cheder turcoaz.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate