SET CANAPELE ONIX 3EXT11 STOFA 3

5174 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

SET CANAPELE ONIX 3EXT11 STOFA 3
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set canapele ONIX 3ext11Dimensiuni de gabarit:Canapea extensibila 3 locuri: L 214 x A 102/230 x H 100 cmFotoliu: L 116 x A 102 x H 100 cm/bucataSet canapele compus din canapea 3 locuri extensibila si 2 fotolii fixe. Cele trei piese componente ale holului sunt realizate in constructie nedemontabila. Produsele sunt realizate din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, feltru, carton mucava, poliuretan, vata tapitex, adeziv, vata minet, corovin, panza colorata, fibra siliconizata, fulgi de poliuretan. Canapeaua de 3 locuri extensibila, este prevazuta cu extensie pliabila cu lamele elastice montate pe rama metalica, prevazuta cu saltea din poliuretan cu grosimea de 6 cm in husa realizata din material textil. Extinderea canapelei pentru dormit se face astfel: se indeparteaza pernele de sezut, se apuca manerul metalic al ramei extensiei, se ridica extensia pe panoul canapelei, apoi se depliaza inspre fata. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz ocazional. Suprafata utila pentru dormit este de L 185 x A 135 cm. Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 3475lei exclusiv in magazinele Elvila din orasele: Bucuresti, Iasi si Focsani.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire, pentru produsul aflat in promotie, va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Tip material tapiterie: Stofa grupa 3.Culoare tapiterie: bej.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate