COLTAR PIELE PALMER

8740 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

COLTAR PIELE PALMER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Va prezentam unul dintre cele mai ingenioase si mai noi modele in domeniul de coltare din piele Mob&amp Deco.Cu un design modern in linii drepte, coltarul Palmer aduce in casele dumneavoastra noutate si confort sporit. Lada pentru depozitare si taburetii incorpoirati in bratele spatarului&nbsp va vor surprinde placut. Construit pe o structura solida din lemn masiv si metal, coltarul Palmer este deopotriva confortabil mai ales datorita pernelor moi de pe spatar si tetierelor rabatabile. Mai mult, acest coltar dispune de un sistem de extensie (mechanic sau electric) conceput pentru prelungirea sezutului si rabatarea spatarului. Alegeti acum una din nuantele disponibile pentru piele si noi ne vom ingriji ca produsul sa ajunga catre dumneavoastra asa cum vi-l doriti.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate