COLTAR PIELE AMMELIE

8840 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

COLTAR PIELE AMMELIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Daca ai astazi o dispozitie pronuntata pentru patiseria frantuzeasca, iti recomandam sa incerci ruloul din piele naturala sau ecologica, Ammelie. Bucatarul Mob&amp Deco nostru are o reteta absolut delicioasa, care in timp, isi sporeste farmecul.Se ia un coltar cu o structura solida din lemn de fag si saltele confortabile din spuma poliuretanica. Peste acesta se adauga cateva rulouri mici, tip perna, care la copt se vor desface devenind niste tetiere reglabile, excelent suport pentru cap si spate. Pentru a-i spori confortul se adauga optiunea de extensie a sezutului, in variantele mecanica sau electrica, dupa plac. Totul invelit intr-o piele alba, delicioasa. Ca un mic secret, la interior se adauga si doua taburete in interiorul bratului drept. Speram sa gusti gluma si sa vii sa incerci in showroom coltarul fin si cu un design aerodinamic din piele Ammelie. E adorabil.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate