COLTAR PIELE SOIN

9050 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

COLTAR PIELE SOIN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Soin, in limba franceza, inseama grija. Te intrebi, in mod firesc, ce legatura are asta cu o piesa de mobilier. Iti spunem noi. Asa cum tu ai grija de familia ta zi de zi, facand tot ce iti sta in putinta ca sa o bucuri, asa si noi depunem eforturi pentru a ne creste performanta cu fiecare produs creat. Inovatia canapelei Soin consta in optiunea rabatarii electrice inclusiv pentru partea de mijloc de asemenea, si bratele sale sunt adaptate pentru rabatare.Ca si design, canapeaua Soin imbina liniile masculine si ferme cu senzualitatea feminina a pernelor extrem de moi si de confortabile. Acestea sunt prevazute cu arcuri sinusoidale care ii sporesc durabilitatea, deoarece sezutul nu se va mai deforma in timp. Alegand acest produs ii vei arata familiei tale, grija pe care i-o porti.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate