COLTAR STOFA MODULAR JEWEL

8420 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

COLTAR STOFA MODULAR JEWEL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Jewel este nestemata colectiei noastre. Un coltar modular care poate redefini complet livingul, datorita formelor sale boeme, posibilitatilor cromatice nesfarsite si a detaliilor originale. La baza designului sau inedit sta o canapea simpla creata din linii minimaliste, care a fost stilizata prin folosirea unor suprafete moi menite sa ofere confort absolut si, sa nu uitam, prin ingenioasa utilizarea a printurilor de un hipnotism cuceritor alternate de tonuri vesele. La capitolul functionalitate, Jewel nu inceteaza sa impresioneze datorita tetierelor sale reglabile care iti permit sa adopti cele mai odihnitoare pozitii in timp ce te scufunzi in sezutul sau moale ca puful. Pentru ca aceasta bijuterie sa poata puna in valoare designul unic al casei tale, infatisarea sa poate fi personalizata in functie de cerintele tale.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate