CANAPELE STOFA PIELE ECOLOGICA KIM

4790 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE STOFA PIELE ECOLOGICA KIM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Reducere 10%&nbsp pentru articolul din stoc.Elegant, practic şi confortabil. Un coltar care ne-a atras atentia atat datorita liniilor simple si a functionalutatii cat si datorita bratului elegant in care sta ascunsa o minibiblioteca. Trebuie sa recunoastem ca la prima vedere ni s-a parut ca sezutul acestuia este rigid si nu foarte confortababil insa ne-am asezat pe el si am obsevat ca sezutul seamana foarte bine cu o saltea, este flexibil si confortabil. Pe deasupra, coltarul ofera si un spatiu generos pentru depozitare care este situat pe tot nivelul divanului.Ti-l recomandam daca tii la designul modern al casei tale si iti doresti ca prietenii tai, cei care inapoteaza la tine, sa se simta la fel de bine si pe timpul noptii.Alege culorile si tesaturie in care doresti sa-l imbraci, indrazneste sa aduci o pata de culoare cu ajutorul celor doua pernute decorative pe care le detine acest produs.Daca produsul ti-a atras atentia, contacteaza acum un consultant Mob&amp Deco pentru a primi informatii cat mai concrete legate de modalitatea de comanda, timpul de livrare si materiale disponibile.Dimensiune extensie 142x222 /142x275.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate