DESIGN INTERIOR CASE CLASICE

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASE CLASICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Domeniul dedicat designului de interior de lux este cu totul si cu totul aparte si necesita atat o pricepere desavarsita cat si o experienta acumulata in urma realizarii mai multor proiecte similare. Intrarea noastra pe acest segment s-a produs in urma unui numar ridicat de cereri ajunse pe adresa firmei noastre, un numar destul de ridicat de clienti necesitand planuri de design interior in Bucuresti finisate in cele mai mici detalii.
Va garantam un serviciu profesional si in acelasi timp complet, totul culminand cu proiectarea in cele mai mici detalii a interiorului casei, apartamentului sau biroului dumneavoastra. Incercam sa ne axam pe cateva principii de baza insa, in acelasi timp, vom tine cont de fiecare indiciu pe care ni-l furnizati, in atare conditii avand garantia ca rezultatul finit se va incadra in planul asupra caruia vom conveni si va satisface cele mai avangardiste cerinte pe care le aveti.
Oferim servicii de amenajare si decorare a spatiilor intr-o maniera luxoasa indiferent de locatie sau de proiectul pe care doriti sa il implementati. Suntem capabili sa aplicam acelasi stil unic in orice circumstanta, fie ca spatiul care necesita un design interior de lux este o garsoniera, un apartament, o vila, o cladire de birouri sau un local pentru care decorul interiorului conteaza enorm de mult in fata potentialilor sai clienti.

Dimensiuni - 240 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate