MASA + CHIUVETA PT GRATAR TRADITIONAL (135X120X60CM, 450KG, PIATRA NATURALA RHODOS, CARAMIDA)

1378,65 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MASA + CHIUVETA PT GRATAR TRADITIONAL (135X120X60CM, 450KG, PIATRA NATURALA RHODOS, CARAMIDA)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un gratar de gradina cere o masa pe masura, la fel de eleganta, la fel de rezistenta, la fel de utila. In gama PIATRAONLINE vei gasi tot ce iti trebuie pentru un gratar ideal si o experienta unica. Masa cu chiuveta, din beton, este placata cu piatra poligonala Rhodos. 
Chiuveta poate fi realizata din inox sau din piatra compozit. Cu siguranta, acest tip de masa pentru gratar cu chiuveta incorporata iti va usura cu mult pregatirea unei mese in gradina. Totodata vei redescoperi placerea de a gati in aer liber si iti vei putea testa limitele. Disponibila la dimensiunea de 135x120x60 cm, masa pentru gratar se remarca nu doar prin rezistenta, ci si prin finisajele cu accente rustice.

Instructiuni de montare: Ansamblul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor alege un adeziv compatibil (recomandam Weber Set Superflex Max2), iar pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Ansamblul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.
 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate