COMPO SAAT SEMINTE DE GAZON 100 MP

164,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SAAT SEMINTE DE GAZON 100 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cod art. 3874: COMPO SAAT ® Seminte gazon pentru 100 mp (suprainsamantare) - Produs in Germania:
- amestec de inalta calitate pentru gazon, care este adecvat in special pentru insamantarea si repararea golurilor de gazon sau a partilor problematice
- un produs natural de cea mai inalta puritate si de calitate testata
- rapid germinativ si durabil
- unic din cauza culorii verzi, care protejeaza impotriva daunelor provocate de pasari, si, astfel, se asigura un randament mai mare de germinatie a semintelor (nota: Culoarea verde a semintelor face ca pasarile sa nu le recunoasca in mod clar ca hrana. El este mai vizibil, si astfel mai multe seminte ajung la germinatie)
- special pentru insamantare la temperaturi joase incepand cu temperatura solului de 6 °C.
Cum se aplica?
Afanati solul in locurile care au nevoie de reparatii si eliberati-l de pietre sau denivelari. Īmprastiati uniform,cu mana, seminte de gazon COMPO SAAT si apasati usor. Pentru un rezultat fara diferenta fata de gazonul deja existent semanati linistiti putin si dincolo de locul ce trebuie a fi reparat.
IMPORTANT:
Udati in mod regulat gazonul insamantat si mentineti tot timpul germinatiile umede (mai ales in primele 3 - 4 saptamani)!
Cand sa se aplice?
Din aprilie pana in octombrie, de la o temperatura solului de 6 °C
Rata de aplicare: 20 g/m²
Sfat: Pentru a obtine un rezultat pentru cantitate se cantaresc odata 20 g si se intind pe o suprafata de 1mp. Recomandam, ca urmare a formei specifice a semintelor, sa fie imprastiate cu mana - nu cu dispozitivul de imprastiat.
Generalitati despre regenerarea gazonului:
Īn primavara se recomanda scarificarea gazonului in directie longitudinala si transversala (ATENŢIE: Nu setati dispozitivul prea adanc! Solul trebuie sa fie doar zgariat). Ierburile vechi, muschiul si buruienile pot fi astfel indepartate iar apa, aerul si substantele nutritive pot a ajunge din nou radacinile gazonului. Īn situatia in care exista muschi pe gazon, trebuie sa fie aplicat, inainte de scarificare, ingrasamant COMPO contra muschi. Golurile rezultate vor fi repede inchise din nou cu COMPO SAAT - gazon cu BioTurbo!
COMPO SAAT ® cu BioTurbo:
Pentru un gazon frumos aveti nevoie de semintele potrivite, conditii bune de crestere si intretinere periodica. Un sistem de radacini bine dezvoltat si sanatos asigura captarea optima de apa si de nutrienti, iarba este ferm ancorata in sol si este cheia pentru un covor de gazon verde intens, dens si durabil.
Noul SAAT COMPO cu BioTurbo sustine gazonul chiar aici. Īn spatele lui BioTurbo se ascund microorganisme speciale, naturale, care imbunatatesc cresterea radacinilor si vigoarea gazonului deja semanat. Viata activa a solului este accelerata durabil, astfel ca plantele de gazon vor primi mai rapid, ceea ce au nevoie. Īn plus, prin utilizarea BioTurbo, gazonul va fi mult mai robust si mai putin sensibil la boli.
Acest lucru este benefic in special pentru plantele de gazon tinere si delicate. Cu ajutorul stimulatorilor naturali de crestere se creeaza umiditatii pentru stimularea germinarii. BioTurbo este asadar acceleratorul potrivit pentru germinarea semintelor, care este disponibil in aceasta forma numai in SAAT.
COMPO SAAT cu BioTurbo activeaza semintele, radacinile, solul - si intareste gazon intr-un singur pas!
Semintele au fost tratate cu Bacillus subtilis pentru stimularea germinarii.
Devine foarte repede, dens, verde si robust
Germineaza la temperaturi mici
Cu culoare verde pentru protectia impotriva pasarilor care se hranesc.
3 pasi pentru un gazon frumos de durata:
1. Fertilizati-va gazonul in mod regulat (de 2-3 ori pe an). Cu suficienta alimentare cu nutrienti va pastrati gazonul dumneavoastra sanatos, puternic si dens. Īn acest fel muschiul si buruienile nu mai au nici macar o sansa. Este recomandata, de asemenea, o fertilizare suplimentara toamna.
2. Udati periodic gazonul dumneavoastra in functie de necesitati si de vreme. Daca seceta persista, va recomandam o irigare abundenta.
Lasati aspersoarele de 1-2 ori pe saptamana pana la 30 de minute intr-un singur loc.
3. Tundeti regulat gazonul dumneavoastra:
Cat de adanc?
Nu mai putin de 4 cm si nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii.
Cat de des?
Īn functie de nevoile dumneavoastra, dar, in general, cu cat sunt mai frecvente se prefera taierile mai putin adanci.
Aerare?
Cel putin o data pe an - in mod ideal, primavara - va recomandam o scarificare si/sau o aerare a gazonului pentru eliminarea din pasla. Astfel iarba poate respira din nou.
Prima taiere?
La un gazon nou creat sau proaspat suprainsamantat, prima taietura are loc la o lungime a tulpinii de cel putin 8 cm, situatie in care ierburile nu trebuie sa fie secerate mai mult de 6 cm in jos.
La urmatoarele taieri gazonul este scurtat lent de la 4 la 5 cm.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate