DETECTOR TEVI METAL

453,72 RON

(Pretul contine TVA)

De la S.C. DALECTROM SRL. - Bucuresti

DETECTOR TEVI METAL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Locatorul de metale D-m40 este un instrument care nu trebuie sa lipseasca din trusa de scule a dvs.! Detecteaza si localizeaza rapid orice tip de metal: fier forjat, tevi metal, cabluri metalice, si alte elemente metalice ascunse in zidarii, pardoseli, tavane, si orice alt loc unde metalele nu se pot observa vizual.
Pentru a evita distrugerea burghielor sau pentru a gauri exact in locul unde trebuie, folositi inainte de orice operatie locatorul de metale D-m40!
Puteti folosi detectorul si locatorul de metale D-m40 in orice alta aplicatie unde se doreste detectarea / localizarea metalelor.
Locatorul de metale D-m40 detecteaza metalele feroase si neferoase (cupru, alama, plumb, aluminium, etc) la o adancime de pina la 105 mm!

C A R A C T E R I S T I C I

- Detecteaza si localizeaza orice tip de metal - ferous si neferous - in zidarii, pnauri din materiale compozite, stucaturi, beton masiv, caramida, rigips, si alte tipuri de materiale.
- Localizeaza acurat elementele metalice si profilul acestora
- Indica simplu si rapid prezenta metalelor - indicatie cu LED - in functie de adincimea acestora. Capul detectorului este prevazut cu un spot luminos - tip lampa violeta - care se aprinde la detectia completa a metalului
- Sistem de calibrare automat prin functie test


Dimensiuni - 19x14x2 cm

Garantie - 2 ani

Contacte - S.C. DALECTROM SRL.:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate