SC DALECTROM SRL

Bucuresti

Pache Protopopescu 132, et2

Contacte - SC DALECTROM SRL

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC DALECTROM SRL

Firma DALECTROM va ofera printre altele locatoare si detectoare portabile de o inalta calitate, precizie si design modern: detectoare de perete, detectoare de cabluri electrice, detectoare conducte in pereti, detectoare de metal, etc. DALECTROM este importator si reprezentant unic in Romania pentru produsele firmei Americane Zircon, firma cu peste 30 ani de experinta in domeniul detectoarelor si locatoarelor portabile.
Firma noastra va ofera cele mai moderne si inovative locatoare si detectoare portabile dezvolate de cea mai cunoscuta firma mondiala cu renume in acest domeniu.
Specialisti firmei DALECTROM va oferta asistenta tehnica in alegerea celui mai potrivit sistem pentru aplicatia dvs.
Va oferim deasemenea GRATUIT o multitudine de idei si sfaturi practice despre cum sa folositi sistemele comercializate de firma noastra - o scula profesionala nu este suficient, trebuie sa stii sa o folosesti corespunzator! Va oferim GRATUIT acces la baza noastra de date.
Firma DALECTROM va ofera impreuna cu produsele comercializate sfaturi profesionale si exemple de aplicatii menite sa va usureze munca si sa folositi corespunzator sistemele achizitionate de la firma noastra.
Va stam oricand la dispozitie - scrieti-ne un mesaj la adresa de E-mail: info@dalectrom.com
Pentru o prezentare scurta a produselor oferite, accesati urmatorul link: http://www.tools.dalectrom.com

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate