SAPA ELECTRICA GLORIA GARDENBOY

499 RON

(Pretul contine TVA)

De la CLEANEXPERT SHOP Teius - Teius

SAPA ELECTRICA GLORIA GARDENBOY
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sapa electrica Gardenboy Plus, cu bolturile din otel special calit este instrumentul ideal pentru tratarea marginilor, scarificarea, maruntirea, afanarea pamantului si plivirea buruienilor.

Dispozitivul structureaza perfect solul pentru insamantare si stimuleaza dezvoltarea microorganismelor necesare, deoarece solul este afanat regulat, ceea ce reduce cresterea buruienilor.

Sapa electrica Gardenboy Plus este eficienta si puternica cu motorul sau de 230 V, o putere de 400 W si o adancime de lucru de 8 cm.

Datorita manerului sau ergonomic si a celui de-al doilea maner reglabil, care poate fi adaptat la inaltimea fiecarui corp, functionarea sa este foarte confortabila.

Tratarea marginilor: Gardenboy Plus indeparteaza cu usurinta suprapunerile nedorite de la marginile peluzei.

Scarificator: Gardenboy Plus scarifica solul compactat fara dificultate.

Maruntire: sapa electrica structureaza in mod ideal solul pentru insamantare, prin ruperea stratului de sol scarificat.

Afanare: Cand se afaneaza in mod regulat solul, se stimuleaza dezvoltarea microorganismelor necesare si se reduce numarul de buruieni.

Plivire: datorita miscarilor oscilante ale dispozitivului, buruienile impreuna cu cozi si radacini sunt indepartate si se evita refacerea rapida a acestora.

Contacte - CLEANEXPERT SHOP Teius:

Telefon mobil: 0725040705

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate