SUNNYGLOBE TERRA 250GR

27,49 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SUNNYGLOBE SRL - Odorheiu Secuiesc

SUNNYGLOBE TERRA 250GR.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SUNNYGLOBE TERRA - granule de bionezima pentru ameliorarea solului si formarea humusului.
Cutia contine 12 plicuri, fiecare plic cu un numar 82 milioane de bacterii liofilizate, care descompun in mod ecologic deseurile. Descompunerea expresiva este ajutata de enzime. (formare humus).
Deseurile organice, aflate in sol (plante, insecte etc.) sunt descompuse de enzimele hiperactive, si consumate de catre bacteriile utile, formand in asa fel humusul. Cu aceasta metoda unica, ecologica, solul nu se deterioreaza, se dezvolta dinamic o structura viabila a solului, in timp ce frecventa folosirii ingrasamintelor chimice se poate reduce sau chiar elimina.
Beneficiile produsului:
NU PREZINTA CARACTER ACID SAU BAZIC!
Nu dauneaza fauna sau flora biologica. Contine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!!
Nu sunt microorganisme modificate genetic.
Elimina mirosurile neplacute!
Asigura o functionare adecvata biologiei solului.
Se reduce la minim numarul utilizarii ingrasamintelor, astfel economisind bani.
In urma tratarii solului cu SUNNYGLOBE TERRA, substantele organice aflate in sol se descompun in humizi, apa, bioxid de carbon, substante pe baza de azot (procese de nirtificare si denitrificare), oxigen gazos, hrane lichide pentru plante, care sunt produse identic naturale, iar pe de alta parte sunt substante utile. Problemele cauzate de chimicalele moderne pot fi rezolvate cu ajutorul prafului de bio-enzima SUNNYGLOBE TERRA.
In urma tratamentului se elimina mirosurile neplacute ale solului, datorita proceselor de putrefactie. Utilizarea bio-enzimei SUNNYGLOBE TERRA, il ajuta pe proprietarul gradinii in economisirea unor sume serioase de bani, in timp ce foloseste o metoda biologica recunoscuta de milioane de ani.
Aplicare:
SUNNYGLOBE TERRA poate fi utilizat atat in cazul dicotiledonatelor, cat si in cazul pomilor, sau plantelor anuale. Cu utilizarea prafului de bioenzima SUNNYGLOBE TERRA fertilizarea poate fi partial sau total eliminata, dar substantele organice care urmeaza sa fie descompuse trebuie asigurate. Aceste substante pot fi in afara de ingrasamintele naturale si rumegusuri, plante, deseuri de bucatarie.
Descompunerea nu numai ca este rapida dar se realizeaza fara mirosuri secundare, fiindca produsul reduce considerabil mirosurile de provenienta biologica.
Instructiuni de folosire:
In cazul primului tratament la 100 m2 de sol se calculeaza doua pachete, dupa care un pachet/100 m2. In forma de praf sau dizolvat in apa, sub forma de solutie. Atentie!! Nu se dizolva complet, iar sedimentul contine substante valoroase. Este recomandat sa introducem solutia in timpul unor precipitatii abundente, sau stropiri, in timpul sapatului. In cantitatilor mari de substante organice doza de SUNNYGLOBE TERRA se dubleaza.
In cazul tratamentelor generale doza este de un pachet/100 m2.
Efect optim numai in cazul utilizarilor continue se poate astepta, dozarea trebuie sa fie regulara, fiindca microorganismele utilizate numai cu enzimele introduse SUNNYGLOBE TERRA pot functiona, care doar timp de cateva saptamani sunt capabili sa descompuna substantele organice necesare hranirii bacteriilor, dupa care se distrug, si inlocuirea devine necesara.

Contacte - SC SUNNYGLOBE SRL:

Telefon fix: 0266219988

Telefon mobil: 0745706999

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate