ARZATOR GLORIA THERMOFLAMM BIO CLASIC

146,73 RON

(Pretul contine TVA)

De la CLEANEXPERT SHOP Teius - Teius

ARZATOR GLORIA THERMOFLAMM BIO CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Arzatorul Thermoflamm Bio Clasic asigura controlul termic al buruienilor fara utilizarea de substante chimice astfel buruienile pot fi indepartate usor si confortabil.

Arzatorul Thermoflamm bio Classic elimina efectiv buruienile pe termen lung cu o temperatura a flacarii de pana la 1000 °C. Dispozitivul permite o utilizare flexibila ceea ce permite ajungerea in zonele cu acces dificil cum sunt scarile sau colturile teraselor.

Arzatorul Thermoflamm Bio Classic functioneaza excelent si pentru aprinderea carbunelui si a lemnului din semineu sau gratar. Tineti dispozitivul pe carbune pentru cateva secunde, iar gratarul poate incepe dupa cateva minute.

Dispozitivul este echipat cu un mecanism de aprindere automata (aprindere piezo).

Garantie: 12 luni

Aparatul trebuie ghidat incet peste buruieni la o distanta de aprox. 3 cm; caldura patrunde adanc in radacini si determina coagularea fluidului din celulele plantei. Peretii celulelor explodeaza datorita dilatarii fluidului determinand disparitia buruienilor.

Datorita lungimii confortabile de 87 cm arzatorul de buruieni poate fi utilizat in timp ce va aflati in picioare fara a fi nevoie sa va aplecati.

Cu o greutate de 1,4 kg, Thermoflamm bio Classic poate fi usor de manevrat. Dupa utilzare opriti alimentarea cu gaz din manerul aparatului, insurubati capacul pe cartusul de gaz si apoi depozitati-l pana la utilizarea urmatoare.

Caracteristici tehnice:

- functioneaza cu mini butelie de gaz

- lungime 87 cm

- Greutate 1,4kg

- maner cu forma ergonomica

- Aprindere Piezo

- Include o rezerva de gaz

- certificat TÜV si GS

Contacte - CLEANEXPERT SHOP Teius:

Telefon mobil: 0725040705

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate