CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA ODESSA

1722 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA 3 LOCURI EXTENSIBILA ODESSA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Seria canapelelor de mare efect pentru orice casa continua in mod evident cu acest model de canapea 3 locuri extensibila Odessa. Un corp de mobilier bine echilibrar realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare.
Acesta este tapitat la interior cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati menite sa ofere confortul maxim pentru 3 persoane consecutiv.
Si tot la interior, acest model de canapea Odessa are si un loc necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile necesare pentru confortul intregii familii.
Iar la esterior, modelul respectiv de canapea este bine tapitat cu un model de material cu o textura extrem de rezistenta la trafic intens si cu nuante care pot fi comandate in functie de preferinte si disponibilitati.
Din punct de vedere al designului, aceasta canapea este conceputa cu spatarele laterale la joasa inaltime si cu trei perne decorative extrem de interesante.
In forma prezentata, respectivul model de canapea poate fi o solutie ideala atat pentru living cat si pentru o sufraferie obisnuita.
Si poate fi a dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, la un pret fara concurenta.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate