SISTEME DE ASPIRATIE CENTRALIZATA SISTEMVAC

1500 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SISTEMVAC - Craiova

SISTEME DE ASPIRATIE CENTRALIZATA SISTEMVAC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sistem de aspiratie centralizata inovator de curatare a caselor si apartamentelor.

Respiram un aer mult mai poluat in casa decat afara si intalnim de trei ori mai multe cazuri de astm si alergii acum decat acum 40 de ani in urma.
Importanta mentinerii unui mediu sanatos, nevoia de a avea nu numai suprafete impecabile, fara murdarie si praf, dar si o imbunatatire a calitatii aerului pe care il respiram, au dat nastere unui sistem inovator de curatenie, care poate fi folosit deopotriva in vile cu suprafete generoase si apartamente de bloc sau garsoniere. Sistemul de aspirare centralizata a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie si pentru a transforma spatiul interior intr-unul curat si protejat din punct de vedere igienic.

Eficienta lui consta in faptul ca nu trimite particulele aspirate de micropraf inapoi in spatiul de locuit, (fiind benefic pentru persoane cu afectiuni respiratorii nou-nascuti, persoane alergice la praf). Pe langa aceste proprietati, avantajele sistemului sunt multiple. Aspirarea se face in cazul de fata fara a trage aspiratorul prin toata casa sau a urca scarile cu el in brate, fara a deschide geamurile, fara a sterge praful dupa aspirat si fara a trezi vecinii sau membrii familiei cu zgomotul puternic al motorului. Pentru ca unitatea centrala se afla la distanta fata de incaperile locuite, este foarte discret si silentios si va permite sa aspirati chiar si cand cineva se odihneste in camera.

O serie de accesorii special concepute faciliteaza curatarea chiar si in acele zone din casa unde este greu de ajuns: colturi, calorifere, grinzi, dulapuri de haine etc. Se poate aspira nu numai praful de pe podea, dar si de pe orice alta suprafata (teracota, marmura, gresie, lemn sau textil). Fiind un sistem in sine si nu un aparat elecrocasnic, puterea sa de aspirare este mult mai mare decat a oricarui alt aspirator.

Garantie - 5 ani (asp)

Finantare - rate!! (finantare proprie)

Contacte - SISTEMVAC:

Telefon mobil: 0742882002

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate