CANAPEA AZIA 3P EXTENSIBILA GRI

2651 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

CANAPEA AZIA 3P EXTENSIBILA GRI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii ale produsului din imagine: Canapea extensibila AZIA cu 3 perneDimensiunile de gabarit: L 200 x A 104/160 x H 43/83 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 200 x A 160 cm.Canapeaua este prevazuta cu lada pentru depozitare, 3 perne de spatar detasabile umplute cu amestec de fibra siliconizata si fulgi de poliuretan. Produsul este realizat pe structura cu cherestea de fag, PAL , PFL , placaj, miez elastic  din arcuri bitronconice din sarma otelita, chinga, poliuretan, stofa. Picioarele produsului sunt realizate din cherestea de fag si sunt vopsite cu lac colorat pe baza de apa. Extinderea canapelei se face astfel: se apuca sezutul din zona de mijloc a partii frontale, se ridica la un unghi de aproximativ 45 grade, se trage inspre fata pe toata lungimea caii de rulare, se readuce in pozitie orizontala, apoi se rabateaza spatarul inspre sezut. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz frecvent.Tip material tapiterie: Stofa Savoy 91 + Savoy 10.Culoare tapiterie: Gri cu albastru.Termenul de livrare este 30 de zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate