MECANISM AMORTIZOR DESCHIDERE USA BAR 03.057.000.20

8,98 RON

(Pretul contine TVA)

De la PROTEGE PAROL - Timisoara

MECANISM AMORTIZOR DESCHIDERE USA BAR 03.057.000.20
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aplicatii:
Mecanismul pentru deschiderea-inchiderea verticala a usilor de mobilier din pal, mobilier din lemn masiv sau a usilor cu rame de aluminiu este o varianta mai moderna a celebrului mecanism tip foarfeca folosit in trecut pentru mobilierul care avea si un bar incorporat, iar usa acestuia se deschide in jos (pe verticala) si foloseste drept suport de sticle si pahare pentru servire.

Pentru mobilier cu usa bar, usa se deschide automat si se inchide franat, iar la deschiderea usii corpurilor suspendate din bucatarie mecanismul sustine inchiderea franata a usii.

Dimensiuni si montaj:
-conform schitei prezentate in poza 2
-reglarea vitezei de franare a inchiderii se face cu cheia imbus din pachet.
-pachetul contine cheia imbus, chit accesorii prindere usi pal sau lemn si schita de montaj.

Generalitati:
Aceste mecanisme sunt cele mai cunoscute si utilizate accesorii in industria mobilei la comanda si a mobilierului de serie din pal. Ele se utilizeaza atat in zona de rezidential, pentru usile mobilei din pal si lemn masiv de la bucatarie cat si la livinguri, camere de copii, bai, dressinguri, dulapuri, dormitoare, precum si in amenajarile din camerele de hotel, restaurante, mobila din institutii, scoli etc.
Pentru detalii accesati www.protege.ro si www.eshop.protege.ro

Contacte - PROTEGE PAROL:

Telefon fix: 0256226942

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate