SCAUNE ERGONOMICE DE BIROU OFF 904

449,82 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

SCAUNE ERGONOMICE DE BIROU OFF 904
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferiti un aer modern biroului banal de la servici sau de acasa cu modelul de scaune ergonomice de birou OFF 904. Acest design unic dispune de un spatar cu un cadru din plastic alb, tapitat cu mesh de culoare rosie si tetiera tapitata cu mesh de culoare neagra. Contrastul dintre alb, rosu si negru este evidentiat si de sezututul buretat si tapitat cu mesh si de steaua alba realizata dintr-un plastic dur ce ii ofera o rezistenta sporita. Scaunul poate fi reglat pe inaltime, se poate balansa si roti.Scaunul de birou este cea mai frecvent folosita piesa de mobilier in cadrul unui birou. Un scaun ergonomic este un element esential pentru toate statiile de lucru pe calculator.Scaunul de birou OFF 904 este unul modern cu tapiterie din mesh, un material durabil. Acest produs este de obicei in stoc si va fi adus la tine acasa sau la birou fara ca tu sa achiti un tarif suplimentar. Scaunele ergonomice sunt proiectate pentru a se potrivi unei game cat mai largi de oameni, unul dintre acestea este si OFF 904, model ce se remarca printr-un design de exceptie, unul usor non-conformist, ce se vrea a fi pata de culoare a biroului dumneavoastra. Scaunul OFF 904 are atat sezutul, cat si spatarul realizate din mesh, iar pentru a asigura o circulatie cu mult imbunatatita a aerului in zona de contact a spatarul a fost utilizata doar tapiteria de tip mesh. Sezut cu o adancime de 53 cm si o latime de 51 cm.Baza cu cinci brate prevazuta cu cinci roti pentru a face mai facila deplasarea sunt realizate din poliuretan, baza are forma de stea si a fost vopsita in culoarea scaunului, iar ulterior i-au fost aplicate elemente ornamentale.Scaunul de birou OFF 904 are
puternice accente cu caracter modernist, este un modele ce-l poti utiliza foarte usor in
orice locatie moderna doresti a-l utiliza. Modelul are in componenta mecanism si sistem hidrauluic pentru ridicare si coborare, ce faciliteaza ridicarea sezutului de la 36 cm la 44 cm, si ajusteaza inaltimea totala de la 114 cm la 122 cm., si poate fi actionat foarte usor cu ajutorul manetei pozitionate in partea dreapta cum stai pe scaun, chiar sub sezut.Scaune ergonomice de birou OFF 904 este un model ce are o garantie de 24 luni si se recomanda persoanelor ce au maxim 100 kg.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate