CURATENIE GENERALA

5 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC LUCATEAM GROUP SRL - Alba Iulia

CURATENIE GENERALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Curatenia generala in mod normal se face atunci cand un spatiu nu a fost utilizat de mult timp sau atunci cand discutam despre mutare sau relocare . In rest noi, recomandam curatenia anumitor tipuri de suprafete cum ar fi:

Spalat mochete sau covoare
Spalat geamuri sau fatade
Spalat lustre sau luminatoare etc
De ce recomandam doar aceste tipuri de operatiuni si nu curatenia generala? Pentru a reduce costurile si a nu bloca activitatea in spatiile dvs.!

Acest lucru este valabil doar in situatia in care curatenia de intretinere este foarte bine facuta, solutiile sunt a€žprofesionalea€ care indeparteaza mizeria nu doar o acopera.

Noi, utilizam solutii profesionale concentrate pentru curatarea tuturor suprafetelor, echipamente speciale pentru spalarea mecanizata a pardoselilor sau mochetelor, aspiratoare profesionale si industriale, ustensile pentru desprafuirea si despaienjenirea peretilor, tubulaturilor si altor corpuri. Sisteme pentru spalarea geamurilor si sisteme de mop profesionale. Cu ajutorul acestor solutii si ustensile a€žspecialea€ spatiul dumneavoastra va curat si dezinfectat in cel mai scurt timp.

Serviciile profesionale de curatenie generala se desfasoara pe baza de contract sau comanda ferma in functie de solicitarile clientului. Se poate efectua lunar, trimestrial, bianual sau anual, ÃŪn funcÅĢie de nevoile fiecaruia.

OperaÅĢiunile prestate pentru acest tip de curăÅĢenie sunt:
Desprafuirea si despaienjenirea peretilor;
Colectarea/evacuarea manuala a deseurilor solide din spatiu;
Curatarea prin stergerea manuala in regim semiumed/uscat a tuturor suprafetelor ;
Curatarea prin stergere manuala in regim semiumed/umed a tuturor corpurilor de iluminat instalatiilor de aer conditionat a prizelor intrerupatoarelor si a caloriferelor;
Stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu inox sau crom;
Spalare rolete si draperii;
Spalarea geamurilor a usilor si a tocariei;
Curatarea / dezinfectarea grupurilor sanitare;
Spalarea mochetelor si a covoarelor;
Lustruirea parchetului;
Spalarea cu aparat monodisc a suprafetelor din gresie sau linoleum;
Curatare pereti interiori si exteriori spatii industriale;

NU FACEM OFERTE PRIN TELEFON, ne dorim o colaborare corecta si bazata pe principiul win-win, atat noi sa castigam dar si dumneavoastra din colaborarea cu noi. Pentru a realiza acest lucru, pentru fiecare contract un reprezentant se va deplasa la locatia clientului.

Factorii care determina pretul final la operatiunea de curatenie generala sunt:

Frecventa
Gradul de murdarie
Tipul si numarul obiectelor (obiecte de mobilier, mochete/covoare, usi si geamuri etc.)
Necesarul uman pentru fiecare contract in parte
Modalitatea de plata (cash la finalizarea lucrarilor sau termen de plata)
Serviciile de curatenie generala le desfasuram in Judetul Alba (Firma de Curatenie Alba Iulia, Firma de Curatenie Sebes, Firma de Curatenie Aiud, Firma de Curatenie Teius, Firma de Curatenie Cugir, Firma de Curatenie Ocna Mures), in Judetul Cluj (Firma de Curatenie Cluj Napoca, Firma de Curatenie Turda, Firma de Curatenie Dej, Firma de Curatenie Floresti, Firma de curatenie Gherla), in Judetul Hunedoara (Firma de curatenie Deva, Firma de Curatenie Hunedoara, Firma de curatenie Petrosani, Firma de curatenie Simeria, Firma de curatenie Hateg), in Judetul Sibiu (Firma de Curatenie Sibiu, Firma de Curatenie Medias, Firma de Curatenie Dumbraveni, Firma de curatenie Cisnadie)!

Pentru informatii sau oferta de pret suna-ti acum la 0757 462 862

Curatenie generala

Contacte - SC LUCATEAM GROUP SRL:

Telefon mobil: 0757462862

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate