NOBILI DESIGN | DESIGN INTERIOR LIVING SI BUCATARIE

19 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

NOBILI DESIGN | DESIGN INTERIOR LIVING SI BUCATARIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Proiect design interior living si bucatarie realizat pentru o casa cu mansarda in stil clasic de lux de firma Nobili Design. Aveti lipsa de inspiratie pentru a va decora camera de zi? Va aducem o multime de exemple interesante care va vor stimula creativitatea si va vor trezi interesul pentru design interior. Gasiti detaliile pe care le puteti aplica in camera dvs. de zi, adaugati culori, mobilier, decoratiuni si faceti aranjamente si organizarea inteligenta a spatiului. Profitati de cele mai bune idei si utilizati-o pentru casa dvs.
In colectia noastra de astazi, va prezentam citeva idei uimitoare pentru decorarea camerei de zi cu vedere in stil clasic. Pregatiti casa de pentru a va intampina oaspetii si intrati in decoratiuni frumoase de vara in casa. Utilizati culori pastelate moi si nuante mai neutre pentru a crea o atmosfera calma si placuta. Plajele tematice trebuie sa fie luminoase si aerisite, pentru a va face sa va simtiti relaxati si confortabili. Daca nu stiti cum sa va decorati camera de zi, dar doriti sa intrati in spiritul de vara in casa dvs., aceasta este solutia pe care o cautati. Va prezentam un proiect de design interior casa inTargu Mures realizat de firma Nobili Design in stil clasic cu mobilier italian. Consultati propunerile noastre design interior si veti descoperi solutii de amenajare interioara cu material si mobilier import Italia.

Dimensiuni - 240 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate