EXHAUSTARE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

EXHAUSTARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!Tubulatura de exhaustare industriala a�� Industria astazi, mai mult decat oricand, utilizeaza o multime de tehnologii complexe in urma carora rezulta emisii daunatoare .


Acestea trebuie sa fie eliminate din spatiile industriale in mod rapid si eficient pentru a permite desfasurarea normala a activitatii de productie.


In caz contrar, exista riscul blocarii proceselor tehnologice dar si al acumularii unor suspensii periculoase pentru sanatatea omului.


Pentru evacuarea gazelor, vaporilor, fumului, rumegusului, prafului sau altor particule rezultate din procesul tehnologic este nevoie de o instalatie de exhaustare.Ce reprezinta procesul de exhaustare


Exhaustarea reprezinta aspirarea si evacuarea noxelor acumulate in mediile industriale inchise.


Procesul de exhaustare se produce prin intermediul tubulaturii de exhaustare de diferite marimi si forme, in functie de caracteristicile spatiului de productie.


In completarea sistemului de tuburi pentru exhaustare se folosesc ventilatoare (ventilator exhaustor) si accesorii pentru exhaustare.


Evident, producerea si montajul oricarei instalatii de exhaustare presupune aportul unor profesionisti cu experienta vasta.Tubulatura de exhaustare industriala - sisteme de exhaustare complete


Secovent detine specialistii si produsele necesare montajului oricaror sisteme de exhaustare pe care clientii nostri le-ar putea solicita.


Astfel, producem si comercializam o gama de tubulaturi standard sau speciale dintre care amintim  tubulatura de exhaustare rectanglara, tubulatura rotunda, tubulatura spiro.


Fabricam si montam orice tip de ventilator centrifugal  (exhaustor), hote pentru exhaustare si cosuri de exhaustare fum .


Furnizam si accesorii pentru instalatii de exhaustare atat standard cat si unicate (coturi rotunde si coturi rectanguarefurtun exhaustare, teuri egale si teuri inegale, clapete, etc).Tubulatura de exhaustare industriala a�� cum se face exhaustarea  ?


Asa cum am aratat mai sus, exhaustarea este un proces de aspirare a diferitelor suspensii dintr-un spatiu inchis si evacuarea acestora printr-un sistem de tubulatura pentru exaustare.


Realizarea acestui proces mecanic se face cu ajutorul unui ventilator de mare putere numit exhaustor.Tubulatura de exhaustare industriala - unde o utilizam?


Tubulatura pentru exhaustare se foloseste in numeroase domenii, dintre care amintim:
  • exhaustare industria lemnului ( exhaustare rumegus , aspirator rumegus)

  • exhaustare industria metalurgica, cimentului  (exhaustor gazeexhaustor praf )

  • echipamente exhaustare industria auto , exhaustare gaze sudura (exhaustor fum)

  • echipamente de exhaustare  vopsitorii

  • tubulatura de exhaustare in industria chimica si prelucrare a alimentelor

  • sisteme de exhaustare pentru valorificare energetica a deseurilor de lemn (exhaustoare aspiratoare pentru praf si rumegus)

  • tubulatura pentru exhaustare in zootehnie

  • echipamente  pentru exhaustare in industria de reciclare.


Tubulatura de exhaustare industriala a�� sistemele de exhaustare


Sistemele de exhaustare sunt retele de tuburi pentru exhaustare ce angajeaza si  transporta diverse particule, prin intermediul unor ventilatoare ,de la o hota la  un cos de fum.


Tubulaturile de exhaustare produc  sisteme de joasa presiune prin care sunt aspirate si evacuate noxele (transport pneumatic joasa presiune).Tubulatura de exhaustare industriala a�� oferta Secovent


Tuburile  de exhaustare de la Secovent  sunt intotdeauna exact ceea ce clientii nostri au nevoie pentru o instalatie de exhaustare


Profesionistii nostrii pot realiza un proiect de sistem exhaustare care sa se adapteze perfect necesitatilor spatiului industrial respectiv.


Aveti acum posibilitatea de a beneficia de consilierea unor experti in sisteme complete de exhaustare cu experienta vasta.


Consultanta de specialitate este gratuita! Contactati-ne!

Personalul nostru este amabil si competent, avem raspunsuri rapide si clare la orice intrebari privind tubulatura de exhaustare industriala.

 
https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201

Contacte - SECOVENT:

Web: www.secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate