d" />

DESIGN INTERIOR APARTAMENT CLASIC

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR APARTAMENT CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cu totii ne dorim sa evoluam, cu totii dorim ca stilul de design interior ales sa fie unul maret, falnic si trainic care sa ne traduca munca si calitatile de care dam dovada. Pentru asta ne dorim ca orice pas pe care-l facem, orice caramida pe care o lipim sa incerce sa atinga perfectiunea. De unii singuri uneori totul pare greu de urnit din loc, astfel fiecare dintre noi are nevoie de sfaturi, de indrumari, de persoane specializate care sa-i ajute in unele activitati. Implicarea unei firme de design interior este esentiala in desfasurarea cu success a proiectului dumneavoastra, prin aportul profesional al intregii echipe de specialisti.
Acestia va ajuta sa transformati o casa, vila sau apartament cu niste pereti goi si reci intr-un loc calduros, ospitalier si placut privirii, intr-un loc caruia puteti cu usurinta sa-i spuneti “acasa".

Dimensiuni - 98 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate