AMENAJARE INTERIOARA

111 RON

(Pretul contine TVA)

De la MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL - Bucuresti

AMENAJARE INTERIOARA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un proiect de amenajari interioare presupune o serie de activitati prin care un apartament, o casa, sau un spatiu de birou poate fi transformat pentru a deveni un camin sau locul ideal pentru a va desfasura activitatile zilnice.

Realizam amenajari case, amenajari vile, amenajari apartamente, amenajari garsoniere, amenajari office.

Astfel, amenajarea apartamentului, a casei sau a biroului dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra numarul unu. Un specialist in amenajari interioare va ajuta sa obtineti spatii functionale, sigure si placute la vedere, indiferent de scopul final al acestora, fie ca e vorba de caminul dvs, de locul de munca sau de un spatiu comercial.

Lucrari de amenajare interioara: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori, sape si tencuieli mecanizate si incalzire in pardoseala. Instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice. Proiectare design interior, finisare mobilier si accesorii, mobilier la comanda.

Contacte - MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL:

Telefon fix: 0734329307

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate