CURS TEHNICI DE APLICARE PLASMA 3D BY LOGGIA

300 RON

(Pretul contine TVA)

De la LOGGIA INDUSTRIA VOPSELEI - Popesti Leordeni

CURS TEHNICI DE APLICARE PLASMA 3D BY LOGGIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dupa un succes rasunator inregistrat in tara natala: Italia, ambitiosul proiect PLASMA 3D a cucerit Europa Centrala si de Vest, tari ale continentului asiatic si state din nordul Africii. Recunoscuta pentru excelenta produselor speciale de colorare, LOGGIA ITALIA (www.loggia.it) a inventat cel mai exclusivist efect decorativ PLASMA 3D.
Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, demonstreaza ca "adevarata frumusete emotioneaza simturile". Este pretioasa, exclusivista, unica, in masura sa transforme orice spatiu interior intr-un ambient de prestigiu.
Cu PLASMA 3D incepe o noua era in domeniul decorativelor de interior. PLASMA 3D este un sistem decorativ multiefect, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate pentru pereti, pardoseli, usi, obiecte de mobilier, pe suprafete suport din ciment, gresie, faianta, lemn, furnir.
Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, fascineaza prin intensitatea, eleganta, cromatica, accentele, volumul si expresivitatea efectelor finale:
 efect "piele de crocodil",
 efect "piele de sarpe",
 efect "fibra de lemn",
 efect "marmura",
 efect "striat",
 efect "granit",
 efect "travertin".
Fiecarui efect ii sunt atribuite 5.000 de nuante cromatice, astfel incat orice vis considerat “indraznet" poate deveni realitate si mai mult de atat, orice aplicatie PLASMA 3D poate concura la nivelul unei opere de arta. Fiecarui efect ii sunt atribuite un set dedicat de instrumente (spatule, role, accesorii), tehnici speciale de manevrabilitate si aplicabilitate, intervale orare si conditii de lucru specifice.
Rezistenta la trafic intens in cazul pardoselilor, precum si multitudinea texturilor finale in cazul peretilor, o recomanda ca fiind o solutie de exceptie in domeniul decoratiunilor de interior, un must-have in tendintele designerilor, arhitectilor, constructorilor, aplicatorilor, comerciantilor, precum si tuturor celor ce functioneaza in domeniul amenajarilor, restaurarilor, finisajelor, decoratiunilor de interior rezidentiale, comerciale, hoteliere, arhitecturale, publice etc. Este reala, este veritabila, este inconfundabila, este PLASMA 3D, este un sistem decorativ inteligent, inventat pentru a crea un fascinant palmares de capodopere.
Prezentarea decorativei PLASMA 3D si a tehnicilor speciale de punere in opera, sunt sustinute in cadrul cursului "TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D", de catre specialistul LOGGIA Italia: Dl. Giacomo FERRAZIN & Directorul fabricii LOGGIA Romania: Dl. Dan Mihail Istrati. Participarea la curs, presupune completarea & expedierea formularului de inscriere. Numarul de locuri este limitat, iar participarea se face in ordinea inscrierii. Programul cursului in ambele zile are urmatorul orar:
09:30 - 10:00 = Primirea & inregistrarea cursantilor;
13:30- 15:00 = CURS PARTEA 2;
10:00- 12:30 = CURS PARTEA 1;
15:00 - 15:30 = pauza de cafea;
12:30 - 13:30 = pauza de pranz; 15:30- 17:00 = CURS PARTEA 3.
Pentru informatii suplimentare si cereri comerciale, va rugam sa contactati expertul LOGGIA Romania: Dan ISTRATI la telefon: 021.5296.290 sau 0722.641.835.
Pentru inscriere la cursurile “TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D", va rugam sa contactati specialistul marketing: Corina TUDOROIU la telefon: 021.5296.255 sau 728.290.970.

Contacte - LOGGIA INDUSTRIA VOPSELEI:

Telefon fix: 0215296200

Telefon mobil: 0728290970

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate