INCHIDERE TERASA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TENTROM PARADISE SRL - Mogosoaia

INCHIDERE  TERASA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Copertina verticala cu cadru este un sistem de protectie vertical avand un plastic transparent gros de 0.8 mm , rezistent la ploie, zapada vant etc. Se foloseste pentu inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina pereti despartitori a spalatoriilor auto etc. Plasticul transparent se poate incadra intr-o caseta de aluminiu avand pe lateral in interioru aluminiului peri ce asigura o etanseitate intre spatiu de afara si cel de interior.
Acoperirea suprafetelor verticale pentru a le proteja de expunerea la soare si la vant a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de umbrire.
Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire in functie de particularitatile spatiului.
Manual sau cu motor. Autonom sau in combinatie cu pergola. Oricum este folosita, aceasta constructie infrumuseteaza spatiul, iar in combinatie cu pergola ofera o solutie completa de acoperire si protectie.
Cadrul, confectionat din trei profile de aluminiu, ofera o acoperire ideala si etansarea materialului de acoperire, a mecanismului sau a motorului, garantand buna functionare a constructiei.
Designul ingenios al ghidajelor din profile de aluminiu confera o protectie maxima impotriva vantului si ploii si creeaza pe de o parte (inchis) iluzia spatiului inchis si pe de alta parte (deschis) confortul unei suprafete libere.
Ideal pentru cafenele, restaurante si orice spatiu exterior, dar si pentru ferestre ale cladirilor sau spatii semi-inchise.

Garantie - 5ani

Contacte - SC TENTROM PARADISE SRL:

Telefon fix: 0240527016

Telefon mobil: 0740363723

Web: www.tentromparadise.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate