INTREȚINERE ANUALĂ/ LUNARĂ ȘI SEZONIERĂ GRĂDINI ȘI SPAȚII VERZI

200 RON

De la PFA IANCULESCU OVIDIU - Timisoara

INTRETINERE ANUALA/ LUNARA  SI SEZONIERA GRADINI SI SPATII VERZI SI GRADINI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Întreținere permanentă grădină
Întreținerea spațiului verde poate fi permanentă, practic începând din martie până la sfârșitul lui noiembrie/decembrie (la nevoie în lunile de iarnă, mă pot deplasa pentru scuturarea zăpezii de pe plante).
Pe acest tip de întreținere mă deplasez săptămînal sau la 2 săptămâni la grădină pentru efectuarea tuturor lucrărilor necesare pentru buna creștere și dezvoltare a pomilor fructiferi, plantelor ornamentale și a gazonului. Serviciile sunt personalizate pe fiecare grădină în parte în funcție de ce dorește clientul.
Întreținere sezonieră grădină:
– 1 vizită anuală pentru efectuarea tăierilor la pomii și arbuștii fructiferi, plantele ornamentale (din noiembrie până la sfârșitul lui martie, în funcție de condițiile meteo și situația din teren);
– 1 vizită anuală pentru scarificarea, greblarea mecanică, supraînsămânțarea, fertilizarea gazonului. (din aprilie- iunie și septembrie-octombrie, în funcșie de condițiile meteo și situația din teren )
– Toaletare ocazională grădină, spațiu verde, pomi fructiferi,copaci, tăieri în verde, readucere grădină în forma inițială pe tot parcursul anului, atunci când clientul are nevoie. ( în funcție de condițiile meteo și situația din teren ) De la 200 Ron/vizită/lucrare (2 vizite / 4 vizite lună)

Contacte - PFA IANCULESCU OVIDIU:

Telefon mobil: 0746085281

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate