PROIECTE CASE - PROIECT TEHNIC TIPARIT PE HARTIE 2-001

500 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NCASE - Glina

PROIECTE CASE - PROIECT TEHNIC TIPARIT PE HARTIE  2-001
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Date tehnice ale constructiei

Suprafata construita la sol: 62mp
Suprafata construita totala: 126mp
Regim de inaltime: P+M
Inaltime maxima: 8,26m

Proiectul tehnic tiparit pe hartie
Cu materialele pe care le primiti, constand in proiectul complet de arhitectura si rezistenta, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati, va mai ramane de facut doar adaptarea proiectului la amplasament.

In conformitate cu legislatia in domeniul constructiilor din Romania, proiectul va avea cartus personalizat cu numele beneficiarului si adresa amplasamentului unde se va realiza constructia si va fi livrat pe hartie, in doua exemplare semnate si stampilate in original.

Cuprinde urmatoarele materiale:
Arhitectura:
Planuri pentru fiecare nivel in parte, cotate si cu indicatii detaliate, sectiune caracteristica si detalii specifice de executie.
Toate plansele desenate vor fi tiparite in formate standard A1, A2, sau A3, semnate si stampilate conform legislatiei in vigoare de catre un arhitect cu drept de semnatura inscris in O.A.R.
Memoriu tehnic de arhitectura - documentatie necesara pentru alcatuirea proiectului D.T.A.C.

Rezistenta:
Plan si detalii de fundatie pentru un teren considerat cu caracteristici normale (aceste caracteristici fiind explicit specificate in planse) - plansele vor fi tiparite, iar semnatura se va aplica dupa verificarea compatibilitatii intre fundatiile propuse si terenul de fundare existent in amplasament.
Planuri de cofraj si armare pentru stalpi, buiandrugi, centuri, grinzi si plansee, insotite de detalii (sectiuni) pentru elementele de beton si de detalii specifice de armare
Plan si sectiuni caracteristice pentru structura de lemn a acoperisului
Toate plansele desenate vor fi tiparite in formate standard A1, A2, sau A3, semnate si stampilate conform legislatiei in vigoare de catre un inginer proiectant.
Memoriu tehnic de rezistenta - documentatie necesara pentru alcatuirea proiectului D.T.A.C.

Instalatii:
Scheme functionale ale instalatiilor electrice, sanitare si de incalzire, prezentate la nivelul necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire
Memoriu de instalatii - documentatie necesara pentru alcatuirea proiectului D.T.A.C.

Dimensiuni - 126 mp

Contacte - NCASE:

Telefon mobil: 0723336645

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate