LUCRARI CONSTRUCTII 19189

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC.G.C MULTICO.SRL - Petrosani

LUCRARI CONSTRUCTII
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Firma noastra executa lucrari de constructii de inalta calitate la preturi corecte.
Societatea este specializata in constructii civile si industriale (case, vile, spatii de depozitare, hale industriale, case de vacanta, pensiuni turistice, case parohiale si lacase de cult), constructii edilitare, case de lemn, renovari si consolidari cladiri, amenajari si finisaje interioare de lux, amenajari exterioare, placari cu marmura, granit, gresie, faianta, tavane false si suspendate casetate sau/si din rigips, scafe si scafe personalizate, pereti despartitori, tamplarie pvc sau aluminiu cu geam termopan, parchet masiv si stratificat, pavaje, tencuieli uscate, sape de egalizare si autonivelante, pardoseli flotante suprainaltate, vopsitorii lavabile, sisteme termoizolante, tencuieli decorative si structurate.
Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri, depasirea asteptarilor acestora, prin oferirea unor solutii si servicii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, si de protejare e mediului inconjurator.
Onorarea cu corectitudine si promptitudine a obligatiilor contractuale, a cerintelor clientului, dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din S.C. G.C.MULTICO SRL un partener performant, serios si, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-un management riguros cat si printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor, si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate de prima data si de fiecare data.
In prezent societatea noastra colaboreaza si este unic reprezentant al Firmelor Gillette si Harington

Contacte - SC.G.C MULTICO.SRL:

Telefon mobil: 0769865411

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate