WINTER GARDEN 17291

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la CYSTAR GLASS - Crevedia

WINTER GARDEN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

"Gradina de iarna" este un spatiu de locuit, cu pereti si tavan de sticla, o extensie cu aspect de sera pentru diverse spatii .
O gradina de iarna mareste spatiul de locuit, deci poate fi folosita cu mare succes si pentru extinderea spatiului la restaurante, pensiuni, moteluri, spa-uri.
Hoteluri renumite din zone turistice si mai renumite, aseaza gradina de iarna la loc de cinste in pachetul de servicii, restaurante faimoase folosesc gradina de iarna ca si solutie eleganta si stilata dupa interzicerea fumatului in cladirile publice si nu numai.
Cystar Glass produce, asambleaza, transporta si monteaza gradina dvs. de iarna, fiecare varianta de gradina de iarna sau asa zisa sera incalzita fiind produsa individual, dupa dimensiunile necesare, modelul ales si adaptata armonios fiecarui stil de locuinta.
Cystal Glass va ofera consiliere pentru alegerea uni model perfect la gradina de iarna pe care o doriti.
Toate elementele sunt debitate in BELGIA ! - Deci, calitate!
De ce Gradina de Iarna ?
- va infrumusetati viata, adaugand o noua dimensiune locuintei dvs. cu o gradina de iarna ce aduce mai multa lumina si spatiu!
- creati o atmosfera placuta si relaxanta, un loc de recreere ideal in gradina de iarna!
- o gradina de iarna va ofera o viata in mijlocul naturii fara a fi expus intemperiilor
- gradina de iarna este din ce in ce mai la moda, oamenii intelegand acum importanta luminii naturale si a soarelui si importanta crearii unui mediu cat mai confortabil .

Vitrare Gradina de iarna

- vitrarea gradinii dvs de iarna, sau a serei, se face cu geam termoizolant in structura dorita, recomandata si calculata in functie de gusturile dvs, pozitionarea gradinii de iarna, utilitatea acesteia etc...
sau,

- vitrarea cu sticla incalzita electric la gradina dvs. de iarna. Cu ajutorul acestui produs inovator, inlocuiti orice sistem de incalzire-climatizare !
Gradina de iarna cu sticla incalzita electric poate fi gasita numai la Cystar Glass !

Piscina si Gradina de Iarna
- gradina de iarna va ajuta sa va bucurati de apa chiar si iarna!
- avand piscina in gradina de iarna reduceti costurile de intretinere si curatare ale piscinei.


Dimensiuni - 50m*50m cm

Garantie - 10ani

Contacte - CYSTAR GLASS:

Telefon fix: 0318241390

Telefon mobil: 0747772888

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate