INFOCURATENIE.RO

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la DAILY MOTION SRL - Alba Iulia

INFOCURATENIE.RO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Misiunea echipei InfoCuratenie.ro:

Info Curatenie.ro Portalul firmelor de curatenie din Romania, cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti din domeniul curateniei respectand principiile dezvoltarii durabile in vederea reducerii decalajului fata de productivitatea firmelor similare din Uniunea Europeana.

In situatia actuala, dupa intrarea in Uniunea Europeana si la aproape doua decenii de la inlaturarea comunismului, un domeniu relativ nou pentru noi, curatenia isi consolideaza pozitia pe piata serviciilor pentru agenti economici si persoane fizice.

Pentru a vedea o crestere semnificativa si continua in domeniu, una dintre cele mai bune solutii, este un spatiu virtual care sa ofere de la informatii de ultima ora, lista cu producatori si furnizori, pana la magazin on-line si cursuri de formare profesionala in domeniul curateniei.

Scopul realizarii portalului infocuratenie.ro este acela de a veni in spijinul tuturor celor interesati de serviciile de curatenie (si cele aferente acestui portal, exemplu: salubritate, alpinism utilitar, spalatorii auto, curatatorii ecologice, spalatorii, arhitectura peisagistica, menaj, servicii de igiena, servicii industriale, intretinere si curatare piscine, servicii DDD etc.) si igiena din Romania, si nu numai, dand posibilitatea acestora de a procura informatia necesara intr-un timp foarte scurt.
Crearea portalului "infocuratenie.ro":

In orice domeniu primii pasi sunt foarte anevoiosi, indreptandu-ne foarte usor spre succes sau spre esec. Existenta unui portal care sa ne sprijine si sa ne ajute in domeniul curateniei cu sfaturi, informatii noi, un director web cu firmele din Romania din domeniile aferente portalului, intermedieri intre clienti si furnizori de servicii sau produse, magazin on-line, va avea ca rezultate imediate oferirea de asistenta si suport in initierea, dezvoltarea si cristalizarea afacerii in domeniul curateniei si domeniilor de interes pe care le promovam.

Pentru dezvoltarea si promovarea firmelor de curatenie este nevoie de informatii profesionale despre echipamentele si utilajele caracteristice, consumabilele necesare, programele de instruire a personalului (calificare/recalificare), evenimente, targuri si expozitii, pentru prezentarea ultimelor noutati si o baza de date nationala a furnizorilor de servicii de curatenie, servicii de salubritate, servicii DDD, servicii de colectare a deseurilor, servicii de tratare a apei, spalatorii auto si servicii de menaj actualizate si adaptate concurentei din Uniunea Europeana.

Acest obiectiv va fi atins in urma crearii si dezvoltarii portalului "INFOCURATENIE.RO"
Stabilirea sistemului de organizare a portalului:

Pentru asigurarea bunei desfasurari a activitatilor, echipa care va coordona si implementa acest proiect, dandu-i consistenta si asigurandu-i continuitatea, este formata din specialisti IT si marketing, designeri, responsabili relatii cu clientii, etc.

Realizarea continutului:

Echipa de administrare a portalului va alimenta/ introduce informatiile necesare bazei de date, care va cuprinde urmatoarele categorii:

* Servicii profesionale de curatenie
* Curatatorii si spalatorii chimice sau ecologice
* Servicii de alpinism utilitar
* Servicii de salubritate
* Servicii DDD (Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare)
* Distribuitori si producatori pentru produse aferente domeniilor de activitate portalului
* Servicii cosmetica auto
* Servicii de arhitectura peisagistica
* Servicii de vidanjare
* Servicii de colectare, tratare si eliminare a deseurilor periculoare si nepericuloase
* Perfectionare, scolarizare si formare profesionala
* Servicii industriale
* Servicii de curatare si intretinere piscine si bazine
* Bone si menajere
* Depuratori reciclatori
* Servicii de tratare a apei
* Servicii de menaj
* Servicii pentru hoteluri, restaurante si catering (HoReCa).

Garantie - 10 an

Finantare - Gratuit

Contacte - DAILY MOTION SRL:

Telefon fix: 0358401664

Telefon mobil: 0726132436

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate