PROIECTARE, CONSULTANTA, ANTREPRENORIAT SI PROJECT MANAGEMENT IN CONSTRUCTII

4,50 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la L I L STRUCTURAL DESIGN - Cluj-Napoca

PROIECTARE, CONSULTANTA SI ANTREPRENORIAT IN CONSTRUCTII
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

L I L Structural Design SRL este o firma ce ofera servicii de proiectare constructii (birou de proiectare constructii), consultanta constructii (birou de asistenta tehnica in constructii), antreprenoriat general constructii (birou de antrepriza generala in constructii) si project management in constructii(birou de project manager in constructii).
Servicii profesionale pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri).
Proiectare asistata in constructii: concepere, modelare, analiza si optimizare structurala, cu ajutorul unor programe de analiza structurala (FEA) bazate pe Metoda Elementelor Finite (MEF). Proiectare constructii industriale (hale; hale industriale; hale metalice; hale din beton armat; hale productie; hale pentru depozitare; centre de logistica; sedii de firme; spatii productive, de productie; showroomuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii industriale); proiectare constructii civile (scoli; sali de sport; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; case familiale; vile; case de vacanta; pensiuni; magazine si spatii comerciale de tip mall; parcuri si centre de retail; supermarketuri; hypermarketuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii civile); proiectare constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii agricole); proiectare constructii speciale -de otel sau de beton- (pasarele metalice; structuri publicitare - panouri, unipoli, totemuri; buncare; silozuri; rezervoare; stalpi; turnuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii speciale).
Consultanta constructii: suport tehnic si asistenta de specialitate, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate anterior.
Antreprenoriat constructii: planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie; antrepriza generala; project management (management al proiectului).

Garantie - 10 ani

Contacte - L I L STRUCTURAL DESIGN:

Telefon fix: 0744878769

Telefon mobil: 0722878769

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate