CELULE SI COMPLEXE LOCATIVE ORGANIZARE DE SANTIER

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la S.C. ELKOPLAST ROMANIA S.R.L. - Timisoara

CELULE SI COMPLEXE LOCATIVE ORGANIZARE DE SANTIER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vindem CELULE SI COMPLEXE LOCATIVE
Organizare de santier
In prezent, constructiile modulare reprezinta un sector relativ independent al industriei de constructii datorita tehnologiilor si posibilitatilor specifice.
Constructiile modulare le putem regasi in scoli, spatii de cazare, magazine, statii de pompare, cladiri administrative, de depozitare si sanitare sau in combinatiile lor - "edificii“ alcatuite dintr- un modul independent sau complexe alcatuite din zeci de module, in variante cu unul sau mai multe etaje.
Unele avantaje ale constructiilor containerelor modulare sunt: viteza de constructie, posibilitatea de realizare a unor complexe mai mari, izolatie termica de calitate superioara, inofensivitatea igienica a materialelor, solutiile de dispozitie individuale, echiparea interiorului si selectarea nuantelor culorilor.
Conform datelor dumneavoastra noi elaboram proiectul complet, inclusiv calculele de statica, partea termica, planuri de instalatii, raporturile revizorilor.
Confectionam modelele, le transportam, montam si ne ocupam de service (in timpul si dupa expirarea perioadei de garantie).
Montajele sunt executate de o echipa de muncitori calificati, care pot rezolva in mod operativ si problemele aparute in timpul constructiei.
Tehnologie
Modul constructiv de baza al complexelor - obiectelor montate sunt containerele locative cu dimensiunile standardizate.
Realizam nu doar construirea obiectelor noi, ci si a anexelor constructiilor, obiectivelor existente.
Materialul si aparenta fatadei o adaptam conform obiectivului existent. Rapid si la pretul potrivit obtinem imbinarea adecvata a celui vechi cu cel nou.
Obiectele noi pot fi de trei etaje. Modulele pot fi combinate atat in paralel, cat si in serie. Construirea este posibila pe teren plat si in panta. Vom elabora orice tip de solutii, de pozitionare prin indepartarea panourilor de pereti laterali si prin incadrarea peretilor interiori.
Containerele inlesnesc o varietate ampla a constructiilor realizate.

Fatadele constructiilor pot fi standardizate, din tabla trapezoidala zincata lacuita, si/sau tencuita cu un strat subtire de tencuiala (cu substrat de polistiren, asa numita termo-fatada).
Acoperisul standard poate fi executat cu panta moderata (parte fixa a containerului sau constructie independenta cu grinzi).
Complexele etajate pot avea scara interioara sau exterioara (directa sau spirala). Toti parametrii modulelor pot fi adaptati conform cerintelor concrete: dimensiunile, numarul de ferestre si usi, amenajarea interioara, solutii de dispunere, adaptarea la conditiile climaterice, capacitatea de incarcare a bazei etc.

Radu Bacila
Area Sales Manager
Mobil: +40 721-270-891
Mobil: +40 730-712-233
Tel: +40 356-311-254
Fax: +40 356-815-758

Garantie - 12 luni

Contacte - S.C. ELKOPLAST ROMANIA S.R.L.:

Telefon fix: 0356311254

Telefon mobil: 0730712233

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate