PARCHET TRIPLU STRATIFICAT TARKETT SALSA ART WHITE WEDDING 14MM

193,06 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
PARCHET TRIPLU STRATIFICAT TARKETT SALSA ART WHITE WEDDING 14MM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atunci cand ne amenajam sau redecoram locuinta incercam mereu sa gasim cele mai bune, mai rezistente si durabile materiale, care sa fie in acelasi timp deosebite si sa ne bucure privirile de fiecare data cand intram pe usa dupa o zi de munca. Acoperirea podelelor este unul dintre lucrurile care necesita o atentie deosebita, pentru ca este dificil si poate fi costisitor sa schimbi periodic pardoseala. De aceea parchetul, si in special parchetul triplu stratificat este o alegere inteligenta atat pentru durabilitatea sa, cat si pentru nivelul excelent de izolatie termica si fonica pe care le asigura.

Aceasta colectie de parchet a fost conceputa pornind de la tendintele actuale din lumea designului de interior si aduce o varietate de culori ce vin in intampinarea dorintelor voastre. Aici veti gasi cu siguranta acel parchet care sa puna in evidenta fiecare piesa de mobilier, dar care sa se integreze armonios in decor si sa ofere caldura si atmosfera relaxanta pe care o cautam cu totii. Parchetul triplu stratificat Tarkett este ideal pentru orice spatiu din locuinta, pornind de la living si continuand cu dormitorul sau chiar bucataria.

Parchetul din lemn Salsa Art White Wedding va aduce spatiului un plus de lumina si va deschide incaperea, fara a creea insa o senzatie rece. Acest model de parchet alb are straitii crem ce contribuie la crearea unei atmosfere calde, specifica unui camin.

Gama de parchet rezidential Salsa Art este triplu stratificat, de 14 mm, beneficiind de un strat suplimentar de lemn care ii confera mai  multa rezistenta. Totodata, suprafata sa este protejata cu Proteco Strong, cel mai puternic lac de acest tip de pe piata, astfel ca isi va pastra pentru mult timp aspectul impecabil.

Specificatii tehnice

Rezistenta la abraziune: aprox 3.5 mm

Grosimea stratului de uzura: aprox 3.6 mm

Conductivitate termica: 0.11 W/mk

Tipul de montare: flotanta/prin lipire

Zgomot la impact: 17 dB

Inspiratie: Lemn

Intretinerea parchetului

Parchetul triplu stratificat de la Tarkett este foarte rezistent la uzura, fiind concept pentru un trafic domestic intens. Lacul si straturile de lemn sunt durabile, iar suprafata acestuia nu se zgarie usor (rezistenta la microzgarieturi). Cu toate acestea, pentru a-si pastra luciul impecabil pentru multi ani este recomandata evitarea purtarii de incaltaminte cu toc sau a celei pline de nisip.

Curatarea parchetului este simpla: aspirare periodica si spalarea cu apa si detergent special pentru pardoseli. A se evita turnarea pe parchet a solutiilor de curatat sau a apei in exces.

Montarea parchetului

Acest tip de parchet se monteaza prin imbinare, fara a fi necesar adeziv. Gratie sistemului T-Lock placile sunt aliniate perfect, fara a aparea diferente de nivel sau borduri.

Profilurile si dalele de parchet din lemn pot fi lipite, imbinate sau fixate cu bolturi, in functie de necesitate si de configuratia podelei. Totodata, aceste dale permit atat ascunderea unor cabluri sub ele, cat si montarea si demontarea lor, atunci cand sunt necesare diverse interventii.

Nota! Parchetul se vinde numai la pachet intreg de 2,18 mp.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate