LINOLEUM NATURAL TARKETT PT TRAFIC INTENS VENETO BEJ DESCHIS

74,94 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
LINOLEUM NATURAL TARKETT PT TRAFIC INTENS VENETO BEJ DESCHIS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Linoleumul real si pardoseala de vinil sunt asemanatoare în mare masura. Cu toate acestea, compozitia lor este considerabil diferita. Linoleum sau linoleu, dupa cum mai este gresit denumit acest produs, este un material complet natural, 100% biodegradabil. Este produs din ulei de in, rasina de pin, pluta, lemn, diversi pigmenti si piatra de var. Datorita acestei compozitii este antistatic, anti-alergen si anti-bacterian. Când este produs si utilizat, nu sunt generate nici un fel de toxine periculoase pentru om sau mediul înconjurator. Este chiar util pentru persoanele cu probleme respiratorii datorita vaporilor emanati de rasina de pin.

Caracteristici:

  • linoleumul natural este un material complet ecologic, 100% biodegradabil;
  • datorita compozitiei sale reprezinta o pardoseala antistatica, anti-alergena si anti-bacteriana, ce îl face ideal pentru încaperile în care îsi petrec timpul persoanele cu probleme respiratorii sau cu alergii, precum si pentru încaperile ce necesita întretinerea intensa precum gradinitele, scolile, institutiile medicale;
  • este extrem de durabil – poate rezista 20-30 de ani si chiar mai mult daca este întretinut corespunzator;
  • este confortabil si elibereaza si absoarbe presiunea, fiind prin urmare potrivit pentru camere în care oamenii îsi petrec mai mult timp, precum birourile, salile de operatii, bucatarii;
  • o selectie larga de culori si modele – datorita modelelor sale, poate sa arate ca materialele naturale, precum marmura, iar daca se utilizeaza foi de linoleum, combinatiile dintre culori si modele pot produce diverse efecte si stiluri în spatiul respectiv.

Intretinerea linoleumului:

Intretinerea linoleumului este extrem de facila si nu polueaza mediul. Pentru a-l curata în totalitate trebuie doar sa îl aspirati periodic si sa îl stergeti cu o cârpa umeda adaugând câteva picaturi dintr-un produs de curatat neutru. Daca pardoseala dvs. îsi pierde stralucirea si prospetimea tot ceea ce trebuie sa faceti este sa o frecati cu un produs de lustruit. În acest mod, îsi va regasi aspectul dinainte cu usurinta si repeziciune.

Cum se monteaza:

Montarea linoleumului se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru linoleum. 

Cu caracteristicile sale naturale, linoleumul ofera o rezistenta exceptionala si este usor de întretinut, astfel încât este ideal pentru zone cu trafic ridicat, precum cele din sanatate. Linoleumul modern, atât în varianta acustica cât si în cea compacta, este capabil sa respecte majoritatea cerintelor în ceea ce priveste aspectul, functionalitatea, costul si sustenabilitatea. Colectia de linoleum Tarkett Linoleum , este capabila sa satisfaca cererile diferite în designul de interior. 

Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 2 mp. 


Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate