FOTOTAPET NATURA - POVESTE DIN JUNGLA

224 RON

(Pretul contine TVA)

De la AA INTERIOR TRENDS - Bucuresti

FOTOTAPET NATURA - POVESTE DIN JUNGLA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fototapet Natura - Poveste din Jungla - o parte din tropice vine in casa ta.


Fototapet Natura - Poveste din Jungla pentru iubitorii de natura care doresc sa aduca in interiorul caminului o parte din flora si fauna tropicelor.

Pentru ca natura este cel mai bun designer, o imagine inspirata din jungla tropicala va imbogati camera cu tonuri vibrante de verde si accente multicolore.

Culoarea anului 2017 Pantone a€“ Vibranta si indrazneata


15318017_10154725865052629_2384726638140055360_n

Datorita acestor accente puteti alatura acestui fototapet o gama extinsa de decoratiuni si piese de mobilier.

Alaturati fototapetul unui covor cu influente orientale sau africane si optati pentru un ansamblu de scaune din toate zonele de influenta, atat ca forma cat si ca nuante. Veti obtine astfel o camera in cele mai noi tendinte de design interior.

Fototapetul Natura - Poveste din Jungla este ideal in amenajari stil Modern. De asemenea, poate fi utilizat si ca detaliu inedit in amenajari stil Industrial sau Rustic.

Rezistenta crescuta in timp a culorilor datorita tehnologiei de imprimare offset printing.

Cernelurile de cea mai buna calitate, utilizate de Komar Germania, obtin culori vibrante, placute la vedere si rezistenta crescuta in timp.

Pentru a proteja va recomandam Solutie acrilica protectie tapet si fototapet Pufas. Utilizand solutia de protectie fototapetul devine lavabil, putand fi sters cu o carpa umeda.

Fototapet Natura - Poveste din Jungla care poate fi aplicat fie prin intermediul firmelor specializate, fie prin aplicarea casnica. Pentru a aplica fototapetul in mod corespunzator va rugam sa urmati pasii descrisi in instructiunile de mai jos:

Click aici: Instructiuni fototapet 8 piese Komar



Pentru consultanta cu privire la alegerea unui model, detalii ajustare margini produs, pregatire suprafata sau alte specificatii tehnice, ne puteti contacta prin intermediul rubricii Consultanta si recenzii .


Un reprezentant AA Design Interior va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Contacte - AA INTERIOR TRENDS:

Telefon mobil: 0741112312

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate