MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC 3D WALL POLISAT

331,80 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC 3D WALL POLISAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Doriti un design elegant si modern? In acest caz cea mai buna alegere va fi mozaicul din Travertin Classic - 3D Wall Polisat. Acest model scoate din anonimat orice spatiu oferindu-i nota inedita de luminozitate si stil. Livrare nationala in 24/48h.
Mozaicul din Travertin Classic 3D Wall polisat (lustruit) poate fi alegerea perfecta pentru placarea holurilor sau in spatele televizorului dar si placari exterioare pe fatade sau garduri. Produs din cel mai calitativ Travertin Classic Extra Light va aduce cu siguranta un plus de valoare proiectului dvs. Livrarea se face la cutii de 0.744 mp (8 plase de 30.5x30.5cm).
Utilitate: Va recomandam aceste plase cu precadere pentru realizarea braurilor in zone in care ati mers pe placaje uniforme pe culori neutre. Cremul superb si dispunerea 3D vor rupe monotonia unei suprafete placate cu alt material / culoare.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate